Avís legal

AVÍS LEGAL

Aquesta pàgina és propietat de SOLUCIONES EFICIENTES DE ENERGIAS TÉRMICAS, S.L. amb NIF nº B55163448 i domicili en C/OVIDI MOTLLOR Nº 3 LOCAL 2 i Inscrita en el Registro Mercantil de Gerona en el Tomo 2915  Inscrito en la hoja GI-54700

Per a qualsevol consulta o proposta, contacta’ns en l'e-mail: administracion@sedetsl.com

Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta Web. 

L'accés a la nostra pàgina Web per part de l'USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D'ÚS vigents en el moment de l'accés, que demanem que llegeixi detingudament. L'USUARI en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i es sotmet expressament a les condicions generales d'ús del mateix. Si l'usuari no estigués d'acord amb les presents condicions d'ús, haurà d'abstenir-se d'utilitzar aquest portal i operar per mitjà del mateix.

En qualsevol moment podem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis, i inclús suprimir-la de la Red, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense avís previ.

A. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els continguts, textos, imatges, marques i codis font són propietat nostra o de tercers dels quals s'han adquirit els seus drets d'explotació, i estan protegits per drets de propietat intel·lectual i industrial.

L'usuari només té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per modificar, reproduir, explotar, distribuir o exercir qualsevol dret pertanyent al seu titular.

 

B. CONDICIONS D'ACCÉS

L'accés al nostre lloc web és gratuït i no requereix subscripció ni registre previ.

L'enviament de dades personals implica l'acceptació expressa per part de l'USUARI de la nostra política de privacitat.

Tenint en compte la impossibilitat de control sobre la informació, continguts i serveis continguts en altres llocs web als qual es pugui accedir a través dels enllaços que el nostre lloc web pugui posar a la seva disposició, l'informem que estem exempts de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que es puguin derivar de l'ús d'aquestes pàgines web,  Fora de la nostra empresa, per part de l'usuari.

C. POLÍTICA DE PRIVACITAT

La confidencialitat i la seguretat són valors fonamentals de SOLUCIONES EFICIENTES DE ENERGIAS TERMICAS, S.L. i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l'Usuari en tot moment i de no recollir informació innecessària. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privacitat en relació amb les dades personals que recopilem, explicant:

 

 • Qui és el responsable del tractament de les seves dades.
 • Amb quines finalitats recollim les dades que sol·licitem.
 • Quina és la legitimació per al seu tractament?
 • Quant de temps els conservem.
 •  A quins destinataris es comuniquen les seves dades.
 • Quins són els seus drets?
 • RESPONSABLE: veure dades a la capçalera.  

       2. FINALITATS, LEGITIMACIÓ I CONSERVACIÓ dels tractaments de les dades enviades a través de:  

 • Formulari de Contacte.

Finalitat: Facilitar-li un mitjà per posar-se en contacte amb nosaltres i respondre a les seves sol·licituds d'informació, així com per enviar-li comunicacions sobre els nostres productes, serveis i activitats, fins i tot per mitjans electrònics (correu electrònic, SMS, etc.), si marca la casella d'acceptació. 

Legitimació: El consentiment de l'usuari en sol·licitar informació a través del nostre formulari de contacte i marcant la casella d'acceptació de l'enviament d'informació.

Conservació: Un cop resolta la seva sol·licitud mitjançant el nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament, i en cas d'haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciti la cancel·lació dels mateixos.

 

 • Enviament de correus electrònics.

Finalitat: Atendre les seves sol·licituds d'informació, atendre les seves sol·licituds i atendre les seves consultes o dubtes.  En cas de rebre el seu Currículum Vitae, les seves dades personals i curriculars poden formar part de les nostres bases de dades per participar en els nostres processos de selecció actuals i futurs.

Legitimació: Consentiment de l'usuari en sol·licitar informació a través de l'adreça de correu electrònic o enviar-nos les seves dades i CV per participar en els nostres processos de selecció.

Conservació: Un cop atesa la seva sol·licitud per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En el cas de rebre el seu CV, les seves dades podran conservar-se durant un màxim d'un any per a futurs processos de selecció.

Obligació de facilitar-nos les seves dades personals i conseqüències de fer-ho.

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o si escau, tenir capacitat legal suficient per contractar.

Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les seves sol·licituds, donar-li d'alta com a usuari i/o prestar-li els serveis que pugui contractar, per la qual cosa, si no les presta, no podrem atendre'l correctament ni prestar-li el servei que hagi sol·licitat.

En qualsevol cas, ens reservem el dret de decidir si incorporem o no les seves dades personals i altra informació a les nostres bases de dades. 

 

 1. DESTINATARIS DE LES SEVES DADES. 

Les seves dades són confidencials i no seran cedides a tercers, llevat que hi hagi una obligació legal.

 1. DRETS EN RELACIÓ AMB LES SEVES DADES PERSONALS. 

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan hagi estat atorgat per al tractament de les seves dades. En cap cas la retirada d'aquest consentiment condiciona l'execució del contracte de subscripció ni les relacions generades anteriorment.

Igualment, pot exercir els següents drets: 

 • Sol·licitar l'accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
 • Sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades deixin de ser necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
 • Sol·licitar oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos en la normativa.
 • Altres drets reconeguts en la normativa aplicable.

On i com sol·licitar els seus Drets: Dirigint-se per escrit al responsable de la seva adreça postal o electrònica (indicada a l'apartat A), indicant la referència "Dades Personals", especificant el dret que vol exercir i respecte a quines dades personals.

 

En cas de discrepàncies amb l'empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades (www.agpd.es).

5. SEGURITAT DE LES SEVES DADES PERSONALS 

Amb la finalitat de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l'informem que hem adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les dades personals facilitades des de la seva alteració, pèrdua i tractament o accés no autoritzat.

6. ACTUALIZACIÓ DE LES SEVES DADES 

És important que perquè puguem mantenir actualitzades les seves dades personals, ens comuniqui sempre que hi hagi hagut alguna modificació en les mateixes, en cas contrari, no ens fem responsables de la veracitat de les mateixes.

No som responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers a través dels enllaços disponibles al nostre lloc web.

La present Política de Privacitat podrà ser modificada per adaptar-les als canvis que es produeixin a la nostra pàgina web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades de caràcter personal que apareguin, per la qual cosa requereix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d'aquest lloc web.

D. RESPONSABILITATS

Posant aquest lloc web a disposició de l'usuari volem oferir-li un servei de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació del mateix, així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no serem responsables de la presència de virus i altres elements que puguin danyar de cap manera el sistema informàtic de l'usuari.

No garantim que la disponibilitat del servei sigui contínua i ininterrompuda.

Queda prohibit a l'USUARI qualsevol tipus d'actuació en el nostre portal que provoqui una sobrecàrrega excessiva de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, o programari que alteri el normal funcionament del nostre lloc web, o en última instància pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

L'USUARI assumeix tota la responsabilitat derivada de l'ús del nostre lloc web.

L'USUARI reconeix que ha entès tota la informació relativa a les condicions d'ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l'exclusió de l'error en els mateixos, i per tant, les accepta plenament i expressament.

¡Texto! Puede insertar contenido, moverlo, copiarlo o eliminarlo.

 

 

¡Texto! Puede insertar contenido, moverlo, copiarlo o eliminarlo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam.

 

 

Contacto

Soluciones Eficientes de Energías Térmicas S.L

Calle Ovidi Montllor, nº3 local 2

08389 Palafolls

 

Teléfono: +34 93 1735911

                +34 972 095815

 

Correo electrónico:

sedet@sedetsl.com

 

También puede contactar con nosotros rellenando nuestro formulario de contacto.

SEDET SL en redes sociales

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Soluciones Eficientes de Energías Térmicas S.L